'Are You Safe? ' eTwinning Projesi

Okulumuz 3/A ve 4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Fatma DALKILIÇ'ın rehberliğinde ''Are You Safe?'' adlı eTwinning projesine başladılar. Ankara Sincan 100. Yıl İlkokulu'ndan Özlem TUNCER ve Adana Seyhan Ziya Gökalp İlkokulu'ndan İlknur Mazman projenin kurucularıdır.  Projemizin amacı çocuklarımızı güvenlik konusunda bilinçlendirmek, farklı ortamlarda güvenlik kurallarına ve güvenlik açıklarına dikkat çekmek.  Amacımız, bunları farklı Web2 araçlarını kullanarak disiplinler arası bir yaklaşımla müfredatımıza entegre etmektir. Etkinliklerimizi farklı dillerde iletişim yetkinliği, vatandaşlık yetkinliği, bilim ve teknolojide yetkinlik ve dijital yeterlilik sağlayacak şekilde planlamayı hedefliyoruz. Avrupa standartlarında gerçekleştireceğimiz projemizde kültürlerarası iletişim konusunda çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenimize projelerinde başarılar diliyoruz.